Bestuur 2024

Voorzitter – Niek Wattel
Secretaris – Maxime Hartwig
Penningmeester – Rogier Brand
Orkestchef – Iris Dijkstra
Publiciteitschef – Rosalie de Zeeuw
Acquisiteur – Elien Willems

Bestuur 2024
Foto door: Nic Limper

Naam: Niek Wattel
Functie: Voorzitter
Instrument: Cello
Ik speel bij het NSG sinds: 2018

Sinds 2018 speel ik met veel plezier in het NSG! In 2023 heb ik samen met het bestuur het lustrumjaar georganiseerd en dat beviel zo erg dat ik besloten heb er nog een jaar aan vast te plakken. Ik kijk ernaar uit om samen met een gedeeltelijk vernieuwd bestuur ook de editie van 2024 te organiseren!

Naam: Iris Dijkstra
Functie: Orkestchef
Instrument: Viool
Ik speel bij het NSG sinds: 2018

Sinds 2018 ben ik als violiste verbonden aan deze fantástische, muzikale familie! Ik voel me vereerd om mijn steentje bij te mogen dragen aan dit speciale lustrumjaar en kijk er ontzettend naar uit om dit samen met alle NSG’ers te gaan vieren komende zomer.

Naam: Maxime Hartwig
Functie: Secretaris
Instrument: Altviool
Ik speel bij het NSG sinds: 2020

In het NSG maak ik met plezier onderdeel uit van de beste en leukste alt-sectie van de wereld. Komend jaar zal ik als secretaris mogen genieten van het organiseren van dit geweldige project. Ik heb er ontzettend veel zin in om er een fantastisch jaar van te maken!

Naam: Rogier Brand
Functie: Penningmeester
Instrument: Altviool
Ik speel bij het NSG sinds: 2012

Al sinds 2012 weet ik dat het NSG dat biedt wat ik de rest van het jaar niet kan doen: je binnen een week van eerste repetitie naar concerten in goede sfeer en met ambitie wijden aan de soms meest complexe en altijd fantastische strijkersmuziek van na 1900. Ik verheug me er op dat ik nu ook kan bijdragen vanuit het bestuur.

Foto door: Laurens Westenberg

Naam: Rosalie de Zeeuw
Functie: Publiciteitschef
Instrument: Viool
Ik speel bij het NSG sinds: 2020

Ik vind het heerlijk om me bij het NSG onder te kunnen dompelen in muziek, samen ons vast te bijten in, vaak onbekende, stukken en daarna die muziek ook weer aan het publiek te laten horen! Ik kijk ernaar uit om dit jaar mee te helpen met de organisatie van dit mooie orkest.

Naam: Elien Willems
Functie: Acquisiteur
Instrument: Viool
Ik speel bij het NSG sinds: 2021

Ik ben Elien, ik woon samen met mijn kat Kato in Zwolle en ik ben werkzaam als (alt-)viooldocent. In 2021 viel ik op het laatste moment bij het NSG in voor iemand die uitviel vanwege Corona. Ik voelde me direct thuis in dit geweldige orkest! Ik kijk erg uit naar het weer leren kennen van inspirerende nieuwe muziek en het spelen van prachtige concerten met het NSG. Ik zal me dit jaar  bezig houden met fondsenwerving.