Steun het NSG

Het Nederlands Strijkersgilde (NSG) draait al jaren op het enthousiasme van de deelnemers. Voor de uitvoering van 20e-eeuwse muziek zijn ieder jaar weer nieuwe enthousiaste amateurmusici te vinden. Na een intensieve repetitieweek in de zomer gaat het orkest op een driedaagse tournee door Nederland.

Door deze manier van werken en de bijzondere repertoirekeuze, zorgt het Nederlands Strijkersgilde voor interessante concerten. Echter, het mogelijk maken van deze concerten kost geld. Om de continuïteit te waarborgen, zijn we op zoek naar leden voor het Vriendengilde, die het NSG een warm hart toedragen en een (jaarlijkse) bijdrage willen leveren aan het in stand houden van dit bijzondere orkest.

Het Vriendengilde

Door een jaarlijkse donatie kunt u lid worden van het Vriendengilde!

– Wanneer u lid wordt van het Vriendengilde en u doneert meer dan €25,- per jaar ontvangt u éénmalig een vrijkaartje voor één van de concerten.
– Vanaf €50,- per jaar ontvang u ieder jaar een vrijkaartje voor één van de concerten en een reservering voor een topplaats.
– Voor grotere jaarlijkse donaties zijn in overleg andere gepaste tegenprestaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld naamsvermelding in het programmaboekje.
– Wij werken met een automatische incasso, die kunt u opzeggen zodra u geen vriend meer wil zijn.

Een NSGift

U kunt ook een eenmalige NSGift doen.

Het Nederlands strijkersgilde is een culturele ANBI. Hierdoor kunt u voor uw gift misschien aftrek krijgen in uw aangifte inkomstenbelasting. Via de site ANBIgift kunt u gemakkelijk zien hoeveel een gift aan het Nederlands Strijkersgilde u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen.

Bent u enthousiast?

Om lid te van het Vriendengilde of een eenmalige NSGift te doen, zijn er twee mogelijkheden.

1. Download het Doorlopende SEPA Machtiging formulier vriendengilde en NSGift  door op de link te klikken, vul het volledig in en verstuur het naar secretaris.nsg@gmail.com.  

2. U kunt ook direct hieronder het formulier invullen.

Bij beide opties krijgt u een bevestiging per e-mail.

Formulier vriendengilde en NSGift: