Strijkorkest met eigentijds programma

Organisatie

violen op rij

Elke zomer heeft het Nederlands Strijkersgilde een project met klassieke muziek uit de 20ste eeuw. Dertig tot veertig deelnemers repeteren een week lang intensief met de dirigent en verschillende repetitoren aan het programma. Na deze week geven de amateurmusici tenminste drie concerten in verschillende steden in Nederland. Een zeskoppig bestuur zet zich een jaar in om het project tot een succes te maken. Hierbij zijn hoogtepunten en natuurlijk dieptepunten, maar sinds de oprichting in 1993 is het ieder jaar weer gelukt om het NSG tot een succes te maken.

Als u het Nederlands Strijkersgilde een warm hart toedraagt, kunt u een bijdrage leveren aan dit bijzondere orkest. Zo kan het NSG ook dit jaar weer drie bijzondere concerten geven met een bijzonder repertoire.

Al vanaf €20,- per jaar kunt u vriend worden van het NSG! U wordt dan op de hoogte gehouden van de concerten. Wanneer u ons voor meer steunt, krijgt u er zelfs nog meer voor terug:

Als u ons voor tenminste €20,- steunt, ontvangt u naast de concertinformatie een vrijkaartje voor een van de concerten.
Vanaf €35,- ontvangt u de concertinformatie en twee vrijkaartjes voor een van de concerten. Vanaf €50,- ontvangt u de concertinformatie, twee vrijkaartjes en een CD.

celli

Bent u enthousiast en wordt u graag vriend van het NSG? Laat ons dan per mail weten op welke wijze u ons wilt steunen en vermeld daarbij uw naam, adres en e-mailadres of vul hier het vriendenformulier in.

Voor grotere giften zijn in overleg andere gepaste tegenprestaties mogelijk, zoals naamsvermelding in het programmaboek. Ook kunt u natuurlijk een eenmalige donatie doen. Neem voor meer informatie contact op via secretaris@nederlandsstrijkersgilde.nl.