Bestuur 2023

Voorzitter – Niek Wattel
Secretaris – Maxime Hartwig
Penningmeester – Jelmer Strijkstra
Orkestchef – Iris Dijkstra
Publiciteitschef – Josca Scholten
Algemeen bestuurslid – Elien Willems

Bestuursoverdracht 2022-2023
Foto door: Sjoerd Derine

Naam: Niek Wattel
Functie: Voorzitter
Instrument: Cello
Ik speel bij het NSG sinds: 2018

Over mezelf: Sinds 2018 speel ik met veel plezier cello in het NSG. Voor mij is 2023 dus een lustrumjaar, maar ook voor het NSG vieren we dit jaar een lustrum: het 30-jarige bestaan. Ik kijk ernaar uit om met mijn bestuur en het orkest dit feestje te vieren!

Naam: Iris Dijkstra
Functie: Orkestchef
Instrument: Viool
Ik speel bij het NSG sinds: 2018

Over mezelf: Sinds 2018 ben ik als violiste verbonden aan deze fantástische, muzikale familie! Ik voel me vereerd om mijn steentje bij te mogen dragen aan dit speciale lustrumjaar en kijk er ontzettend naar uit om dit samen met alle NSG’ers te gaan vieren komende zomer.

Naam: Maxime Hartwig
Functie: Secretaris
Instrument: Altviool
Ik speel bij het NSG sinds: 2020

Over mezelf: In het NSG maak ik met plezier onderdeel uit van de beste en leukste alt-sectie van de wereld. Komend jaar zal ik als secretaris mogen genieten van het organiseren van dit geweldige project. Ik heb er ontzettend veel zin in om er een fantastisch lustrumjaar van te maken!

Naam: Jelmer Strijkstra
Functie: Penningmeester
Instrument: Viool
Ik speel bij het NSG sinds: 2017

Over mezelf: Bij het NSG voer ik met veel plezier de tweede vioolgroep aan. De samenwerking, het uitdagende programma en de gezelligheid maakt het NSG voor mij een absoluut hoogtepunt van het jaar!

Foto door: Veerle Bastiaanssen

Naam: Josca Scholten
Functie: PR-chef
Instrument: Viool
Ik speel bij het NSG sinds: 2016

Over mezelf: Voor mij is het NSG het leukste project van het jaar! De ontspannen sfeer en gezelligheid gaan hand in hand met muziek maken op hoog niveau. We gaan er een fantastisch lustrum van maken!

Naam: Elien Willems
Functie: Algemeen bestuurslid
Instrument: Viool
Ik speel bij het NSG sinds: 2021

Over mezelf: In 2021 viel ik op het laatste moment voor iemand in die uitviel vanwege Corona. Ik voelde me direct thuis in dit geweldige orkest! Ik kijk erg uit naar het weer leren kennen van nieuwe muziek en het spelen van prachtige concerten met het NSG. Ik zal het bestuur dit lustrumjaar ondersteunen bij diverse taken.