Strijkorkest met eigentijds programma

Steun het NSG

Het Nederlands Strijkersgilde (NSG) draait al jaren op het enthousiasme van haar deelnemers. Ieder jaar lukt het om van het NSG een succes te maken. Voor de uitvoering van 20e eeuwse muziek zijn ieder jaar weer nieuwe enthousiaste amateurmusici te vinden. Na een intensieve repetitieweek in de zomer gaat het orkest op een driedaagse tournee door Nederland.

Tim 2016Door deze manier van werken en de bijzondere repertoirekeuze, zorgt het Nederlands Strijkersgilde altijd voor interessante concerten. Echter, het mogelijk maken van deze concerten kost geld. Om de continuïteit te waarborgen, zijn we op zoek naar vrienden. Vrienden die het NSG een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren aan het in stand houden van dit bijzondere orkest.

Al vanaf €20 per jaar kunt u vriend worden van het NSG. U wordt dan op de hoogte gehouden van de concerten.

Wanneer u ons voor meer steunt, krijgt u er zelfs nog meer voor terug:
– Vanaf €20 ontvangt u een vrijkaartje voor één van de concerten.
– Vanaf €35 ontvangt u twee vrijkaarten voor één van de concerten.
– Vanaf €50 ontvangt u twee vrijkaarten en een CD.

2016Voor grotere giften zijn in overleg andere gepaste tegenprestaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld naamsvermelding in het programmaboekje. Ook kunt u natuurlijk een eenmalige donatie doen.

Het Nederlands strijkersgilde is een culturele ANBI. Hierdoor kunt u voor uw gift misschien aftrek krijgen in uw aangifte inkomstenbelasting. Via de site ANBIgift kunt u gemakkelijk zien hoeveel een gift aan het Nederlands Strijkersgilde u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen.

Bent u enthousiast en wordt u graag vriend van het NSG? Laat ons dan per mail weten op welke wijze u ons wilt steunen en vermeld daarbij uw naam, adres en emailadres of vul hier het vriendenformulier in. Neem voor meer informatie contact op met Anouk van der Geest via secretaris@nederlandsstrijkersgilde.nl.